Quantcast

C. Tangana estrena el quart single de 'Ídol', el seu pròxim disc

C. Tangana ha publicat demasiao tard , quart avançament de Ídol , el seu primer àlbum en solitari. El disc complet sortirà a la llum el proper divendres 6 d'octubre i tornarà a comptar amb la producció de Alizzz en col·laboració amb livinglargeinvenus .

demasiao tard és el vuitè single publicat per Tangana sota el segell de Sony Music. L'estratègia duta a terme entre artista i agència està donant els seus fruits: Mala dona supera els 39 milions de reproduccions a Spotify i Dempeus , primer avançament de Ídol , gairebé arriba a les 500.000 en menys d'una setmana .

Ídol li ha ofert a Antón " la possibilitat de reprendre els potents codis de les últimes tendències del Hip Hop americà, portar-los com sempre al seu terreny i traslladar-los al nostre entorn " segons Sony .

Acompanyat d'una potent campanya de màrqueting al costat de Spotify, Ídol ha estat anunciat amb la campanya de publicitat exterior més gran mai realitzada per un artista espanyol, incloent una lona gegant que cobreix amb la seva imatge un edifici de la Gran Via madrilenya.

Podràs escoltar el nou tema de C. Tangana aquí: < / span>