Quantcast

Les inscripcions per als campionats d'Scrabble a Encamp ja estan obertes

En el marc del Dia internacional de les biblioteques, que es commemora el 24 d'octubre, se celebrarà el campionat d'Scrabble en català a Encamp i al Pas de la Casa, segons informa el comú. Pel que fa al segon campionat internacional d'Scrabble en català a Encamp, que se celebrarà el pròxim dissabte 21 d'octubre a la biblioteca comunal, estarà adreçat a persones a partir de 16 anys. El torneig es desenvoluparà en dues tandes, de 10 a 13 hores i de 15 a 18 hores, i estarà limitat a 30 persones que s'hauran d'haver inscrit abans, de forma gratuïta, a la mateixa biblioteca. La rebuda dels participants es farà a les 9.30 hores i el lliurament de premis es preveu cap a les 18.30 hores.

El reglament que s'utilitzarà al campionat internacional serà el vigent de la Federació Catalana d'Scrabble i les partides seran sempre contra un sol oponent. Quant als premis en joc, el primer classificat s'endurà un Ipad mini i un joc d'Scrabble i el segon classificat optarà a un llibre electrònic i un joc d'Scrabble. A més, es donaran dos guardons especials, un al millor jugador d'Encamp i un altre al participant que faci la paraula amb més puntuació que pertanyi al vocabulari andorrà, que s'enduran un val per la compra de llibres i un joc d'Scrabble cadascun.

D'altra banda, el dilluns 23 d'octubre també se celebrarà la sisena edició del campionat d'Scrabble en català al Pas de la Casa, que tindrà lloc a la biblioteca comunal a partir de les 20 hores. La inscripció, que és gratuïta, està limitada a un màxim de 30 participants i s'ha de formalitzar abans del dia del campionat.

Pel que fa al reglament de la sisena edició del campionat d'Scrabble, se seguirà el vigent de la Federació Catalana d'Scrabble. En aquesta ocasió només es realitzaran dues partides de 40 minuts amb múltiples jugadors. En relació als premis, els guanyadors s'emportaran un Ipad mini per al primer classificat i un joc d'Scrabble i un lot de llibres per al segon.