Quantcast

Roman Polansky acusat novament de violació

Roman Polansky, com en la pel·lícula de De Palma, segueix atrapat pel seu passat.

ha estat denunciat per una dona suïssa que afirma haver estat agredida sexualment a l'edat de 15 anys

Un presumpte nou cas d'agressió sexual torna a esquitxar el genial director d'origen polonès. La policia suïssa investirà al responsable de cintes com 'La llavor del diable o' El Pianista ', per una suposada violació d'una ciutadana suïssa a 1972. El passat 26 de setembre, Renate Langer, la denunciant, va afirmar haver estat agredida sexualment pel cineasta quan tan sols tenia 15 anys.

La penúltima denúncia contra el director va tenir lloc el passat mes d'agost, quan Robin M. també va afirmar haver patit presumptes abusos a 1973. " el dia després de que passés, li vaig explicar a una amiga que el senyor Polanski m'havia fet ", va assegurar la dona segons citen des ABC . I va afegir: " El motiu pel qual m'ho vaig guardar per a mi va ser perquè no volia que el meu pare fes alguna cosa que pogués haver-lo portat a presó durant la resta de la seva vida".

el 1977, Polansky de 83 anys i el seu amic, l'actor Jack Nicholson ja van ser acusats d'haver abusat de Samantha Geimer, que en aquell any tenia 13 anys i que el passat mes de juny sol·licitava al jutge que desestimés el procés contra el seu agressor que portava obert des de llavors.

des de la denúncia de Geimer, Polansky té vetada l'entrada als Estats Units.