Quantcast

Oryzon es dispara a borsa després d'anunciar el trasllat de la seva seu de Barcelona a Madrid

La companyia Oryzon, especialitzada en molècules contra el càncer, s'ha convertit en la primera cotitzada de la borsa espanyola, a aprovar el seu canvi de seu de Barcelona a Madrid, després de la consulta secessionista catalana.

Després del tancament de la sessió borsària d'aquest dimarts, la companyia remetia la seva decisió a la Comissió Nacional del Mercat de Valors. Una notícia que els inversors han rebut amb grat i li han fet anotar pujades superiors al 10%, en alguns moments.

Oryzon Genomics, SA https://t.co/OOt4TLBTh3

& mdash; CNMV – HR (@CNMV_HR) 3 octubre 2017

Segons el comunicat al regulador del mercat, "el Consell d'Administració de ORYZON ha acordat traslladar el seu domicili social des de l'actual en Carrer Sant Ferran 74, Cornellà de Llobregat, Barcelona, ??a la Carrera de San Jerónimo 15, 2a planta, Madrid, on s'estableix la seva efectiva administració i direcció ". < / p>

en aquest marc, el ministre d'Economia, Luis de Guindos, ha assenyalat que les empreses "no tenen res a témer" a Catalunya perquè "el Govern va a triar els instruments i els temps per que no es produeixi la independència ".