Quantcast

Roben 80 rifles de la major armeria de Madrid després de fer un butron

L'armeria Argali, una de les més antigues de la capital, no havia patit un robatori abans d'aquest dissabte i segons han informat fonts policials al diari 'ABC', tot apunta que els lladres eren "veritables professionals" del butron , i haurien utilitzat llances tèrmiques per rebentar les caixes cuirassades.

Els assaltants van inutilitzar els sistemes de seguretat i de videovigilància, abans d'entrar a l'establiment, de manera que no hi ha imatges que certifiquin quantes persones van intervenir en l'atracament o com ho van fer.

el cop hauria estat calculat al mil·límetre, segons publica 'ABC' ja que calia un treball previ exhaustiu, per conèixer fins i tot l'interior de la clínica de quiromassatge per la qual van entrar a l'armeria i necessitava eines concretes per dur a terme el robatori.

Després del cop, els lladres s'han fet amb unes 80 armes llargues, com rifles amb mires telescòpiques, i escopetes i algunes d'elles estan valorades en milers d'euros, depenent de la precisió; també s'han dut eines per a la fabricació d'aquest tipus d'armament i efectiu.