Quantcast

Fran Álvarez carrega contra Belén Esteban a una dura entrevista

L'ex marit de Belén Esteban ha concedit una entrevista a la revista Lectures a la que carrega contra la qual va ser es dona.

Álvarez, de 43 anys, que avui està sota tractament psicològic, ha comentat que va viure, al costat de la Estaven, una relació molt poc sana, plena d'excessos i addiccions.

La col·laboradora de'Sálvame 'va decidir posar fi al seu matrimoni quan va tocar fons i va demanar ajuda per acabar amb els seus vicis. Un assumpte en el qual es va sentir traïda per Fran quan va airejar tots els seus problemes. Álvarez sempre va tenir un interès mediàtic del que l'Esteban li va voler protegir. L'ara ex-marit de Betlem va voler entrar a 'Supervivientes' però, mentre va estar casat amb Betlem, no va poder ser perquè ella s'hi va oposar.
Amb el pas dels anys el cambrer ha perdut el respecte que tenia a la col·laboradora i ha parlat, i tant que ho ha fet.

" Junts érem una bomba de rellotgeria" , ha assegurat Álvarez durant l'entrevista, en la qual també comenta que el seu matrimoni " va ser un error " .

L'entrevista arriba en un dels pitjors moments de Belén Esteban, que manté un enfrontament directe amb María José Campanario per haver airejat uns missatges que Andreíta Gener li va enviar. Segons explica l'Esteban, és fals el que es vol donar a entendre sobre que madrastra i fillastra tenen una bona relació amb contacte fluid i assidu. La rossa televisiva ha assegurat que no revelarà més sobre el tema perquè així li ho ha demanat Andrea.