Quantcast

Cinc entitats presenten projectes per acollir-se a l'SMS Social d'Andorra Telecom

Un total de cinc entitats sense ànim de lucre han presentat projectes per acollir-se al projecte d'SMS social, encetat per Andorra Telecom el passat 24 de juliol i que té com a finalitat col·laborar en la recaptació de fons per projectes de caràcter solidari, segons informa la companyia. El passat divendres 29 de setembre va finalitzar el termini de recepció de propostes per a l'SMS Social, una iniciativa que permetrà a les entitats adjudicatàries, gaudir d'una eina tecnològica per finançar projectes socials al país

Durant aquest mes d'octubre el comitè d'RSC de la companyia estudiarà la idoneïtat dels projectes presentats, segons els criteris especificats al formulari de sol·licitud i que són la rellevància i impacte; viabilitat; i eficàcia i eficiència dels projectes. Durant aquest mateix mes d'octubre, Andorra Telecom procedirà a l'adjudicació dels números de tres dígits que la companyia a habilitat per a aquest projecte social.

La responsable de comunicació d'Andorra Telecom, Inés Martí, que ha recordat que l'import de tots els missatges SMS tramesos al número en qüestió anirà destinat íntegrament a l'entitat beneficiària sense cap despesa associada, s'ha mostrat satisfeta pel nombre de projectes rebuts, ja que “aquesta és la primera convocatòria i segurament encara hi ha entitats que desconeixen l'existència del projecte d'SMS Social d'Andorra Telecom”. Els resultats es faran públics al web www.andorratelecom.com a finals d'octubre.