Quantcast

L'aliment que menys t'esperes que no pot faltar a la teva esmorzar

Se sap que un bon esmorzar perquè sigui complet no pot faltar un suc verd, una truita de clares o un batut de plà tano amb nous i musli. Però el que no sabíem fins ara és que és perfecte afegir un 'Iogurt grec !!

Així és, les top models del moment afegeixen un iogurt grec en la seva versió desnatada en els seus esmorzars perquè sigui complet. Així ho va confirmar el doctor Colbert, pel qual han passat moltíssimes de les top de 'Victoria' s Secret '.

El iogurt grec en la seva versió desnatada és ideal per les següents raons.

Té menys quantitat de sucre en haver estat filtrat per eliminar el sèrum de llet.

Té el doble de proteïna comparat amb un iogurt tradicional, sobretot la seva versió desnatada. Aquesta versió s'aconsegueix afegint llet en pols i proteïnes de la llet, això fa que siguin especialment proteiques i perfectes. A més compten amb un alt poder saciant.

Evita el inflor, això és a causa que conté menys lactosa. Això és ideal per a aquelles persones amb intolerància a la lactosa

Té menys sodi i menys carbohidrats.

Aporta més calci i potassi.

Aporta beneficis digestius i enforteix el sistema immune en tenir un alt contingut en probiòtics.

La seva versió sencera aporta més vitamines liposolubles com vitamina A i D. El dolent d'aquesta versió en el iogurt grec és que conté més greixos que un iogurt normal.

Si pensaves que el famós iogurt grec era dolent i un iogurt de descartar de la teva dieta no és així. Ja tens una raó més per dur a terme una dieta saludable.