Quantcast

Miguel Poveda dona el tret de sortida aquest divendres al 35è Festival Narciso Yepes

El 35è Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà iniciarà aquest divendres l'edició d'aquest any amb l'actuació del 'cantaor' Miguel Poveda, que presentarà 'Íntimo', un espectacle basat en un recorregut pel flamenc, la cobla i la poesia, en la qual l'artista transmet passió i excel·lència a través d'odes de grans poetes com Federico García Lorca o Miguel Hernández. 

La direcció musical estarà a mans de Joan Albert Amargós, gràcies al qual Poveda interpreta un seguit de poemes i una part flamenca més exigent i amb gran entrega interpretativa i vocal. També comptarà amb la presència i talent del guitarrista Jesús Guerrero i el percussionista Paquito González, dues grans figures del panorama musical actual. Tot això farà possible que sigui un concert dinàmic i emotiu.

Aquest concert, organitzat pel comú d'Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà, és una cita imprescindible amb el flamenc i tindrà lloc el 6 d'octubre, a les 21 hores, a l'Auditori Nacional d'Andorra.