Quantcast

Gran Premi del Japó: horaris i on veure la cursa

Tan sols cinc carreres perquè la Fórmula 1 tanqui el teló al novembre als Emirats Àrabs Units. Mentrestant, el campionat mundial segueix en l'aire. Suzuka es veu com una cita crucial entre Lewis Hamilton i Sebastian Vettel per determinar qui s'emporta el gat a l'aigua. El britànic ha aprofitat les carreres de Singapur i de Malàisia per aprofitar els errors de l'alemany, potser amb més encert a Marina Bay que a Kuala Lumpur. De guanyar en territori nipó, Hamilton tindria el títol gairebé a la butxaca, i amb un parell de victòries més es proclamaria campió. La competició no para i per tant s'espera veure si també RESD Bull pot donar la sorpresa el cap de setmana i observar que fa Fernando Alonso amb el seu futur, que no està encara resolt. Aquests són els horaris per al cap de setmana (hora espanyola):

Divendres 6 d'Octubre:

Entrenaments Lliures 1: 03:00 – 04: 30
Entrenaments Lliures 2 les: 07:00 – 08:30

dissabte 7 d'octubre:

Entrenaments Lliures 3: 05:00 – 06:00
Classificació les: 08:00 – 09:00

diumenge 8 d'octubre:

Cursa les: 07:00 – 09: 00