Quantcast

Aquest és el significat del nou tatuatge a la mà de la cantant Beyoncé

La cantant Beyoncé sorprèn un cop més en el seu compte d'Instagram en publicar una imatge que ha captat l'atenció dels seus fans. Es tracta de tres petits punts al centre del seu dit anular de la mà esquerra formant una línia vertical que representa, segons molts dels seus seguidors, cadascun dels seus petits: Blue Ivy de 5 anys i els bessons Shawn i Bea.

No és nou veure la cantant fer-se aquest tipus de gravats en la seva pell en representació d'algun membre de la seva família. Fa anys, al costat del seu marit Jay Z, es va tatuar el número quatre en nombres romans que llueix a la mateixa mà esquerra i que ha retocat en els últims mesos amb altres quatre i una jota majúscula.

Segons Glamour, la diva del pop no només porta els seus fills en el seu nou tatuatge, sinó que Beyoncé també té als seus petits en format de joia amb les lletres "B, S, R" compostes per diamants .

Una publicació compartida de Beyoncé (@beyonce) el