Quantcast

Un nen s'empassa un xiulet i pita cada vegada que parla

Un nen de 8 anys es va empassar accidentalment un xiulet durant la celebració d'una festa d'aniversari a Argentina.

Després de no poder expulsar el xiulet, el menor va ser traslladat a l'hospital on va haver de ser intervingut per extreure-li l'objecte. El doctor Gómez Zuviria, metge que va atendre al petit, va pujar a la xarxa un vídeo per advertir els pares del perill que pateixen els nens en portar-se objectes estranys a la boca.

El vídeo, que s'ha fet viral, va ser gravat a la sala d'emergències d'un hospital a la província de Tucumán. En ell, es pot veure com el xaval mira silenciosament i amb aspecte seriós a la càmera durant uns segons abans d'obrir la boca per respirar i fer sonar el xiulet de manera còmica.

Afortunadament, el nen es va recuperar favorablement.