Quantcast

Claus de la classificació de l'Estudiantes a Champions

Després d'un partit força igualat, el Movistar Estudiants va aconseguir classificar-se per a la Champions League amb suspens. una pròrroga va resoldre la igualtat existent entre els madrilenys i el Groningen holandès. Algunes de les claus que l'Estudiantes aconseguís la glòria europea van ser les següents:

Sylven Landesberg

L'aler va estar molt inspirat en la pròrroga i va acabar anotant vuit punts en el suplement per decantar aquesta eliminatòria tan igualada davant el Groningen. Va trobar els buits necessaris per penetrar i veure fàcilment el cèrcol

Més competicions europees

La Champions League, competició que l'Estudiantes disputarà aquest any es va crear l'any passat. El accedir a Europa sembla "més assequible" que anys anteriors, i aquesta temporada, comptant amb el Joventut que finalment no va passar les eliminatòries, fins a 12 equips disputaran competició europea.

Males temporades

L'Estudiantes ha 'baixat' fins a dues temporades , encara que per ajustos de lliga o problemes econòmics, han aconseguit estar en lliga ACB totes aquestes campanyes. Tant club com aficionats esperen mantenir i millorar el nivell donat la temporada passada en què es va tornar a recuperar la il·lusió perduda.

Edwin Jackson

No hi ha oblidar-se del màxim referent de l'equip la temporada passada. Gràcies al base francès, Estudiants va estar en la pugna per playoffs en molts compassos de la lliga, amb les seves actuacions i cistelles decisives.