Quantcast

Mor Tom Petty, llegenda del rock nord-americà

Tom Petty ha mort als 66 anys d'edat com a conseqüència d'una aturada cardíaca. Amb ell es perd una part important de la història del rock nord-americà.

Petty va morir a Santa Mònica, a l'assolellada Califòrnia, a les 20:40 hores de dilluns (05:40 de dimarts a Espanya), a l'Hospital de UCLA, on es trobava ingressat després d'haver estat trobat inconscient a casa seva. " Estem desolats d'anunciar la mort prematura del nostre pare, espòs, germà, líder i amic Tom Petty ", va anunciar el seu representant, Tony Dimitriades en el compte de Twitter de l'artista.

Full statement: pic.twitter. com / FGCVI5yIaa

Tom Petty (@tompetty) 3 octubre 2017

Des del seu primer àlbum, 'Tom Petty and the Heartbreakers', el grup va calar en l'audiència nord-americana, i també, en gran part del públic britànic. L'adéu de Tom Petty és un cop dur per a la música nord-americana. Aquest any estava celebrant els 40 anys de carrera amb el seu grup, els 'Heartbreakers' amb una sèrie de concerts que recorria el nord dels Estats Units.

Descansi en pau.