Quantcast

Tom Petty ingressat en estat crític després de patir un atac cardíac

La llegenda del rock nord-americà Tom Petty es troba en estat crític després de patir un infart als 66 anys . En un primer moment se li va donar per mort -així ho ha confirmat el Departament de Policia de Los Angeles a CBS i Billboard- però més tard s'ha informat que segueix amb vida.

L'agència Reuters ha desmentit la notícia després de contactar amb la policia. Petty, en suposada mort cerebral, es manté lluitant i amb vida a l'hospital.

La notícia de la mort, que també va ser confirmada per la revista Rolling Stone i TMZ -mig especialitzat en celebrities-, ha sembrat la dubte durant diverses hores.

El músic va ser ingressat després de ser trobat en parada respiratòria a la nit d'aquest diumenge a casa de Malibú. Segons TMZ, en un primer moment se li va poder trobar el pols, però quan va arribar a l'hospital on va ser traslladat ja no tenia activitat cerebral i al confirmar-se aquest segon aspecte, s'ha decidit desconnectar a l'artista. < / p>

Tom Petty, autor de temes com Free fallin ' o I will not back down , acabava d'acabar fa una setmana amb tres concerts al Hollywood Bowl seva gira de 40 aniversari amb la seva banda The Heartbreakers. Aquesta va ser la gira de presentació d ' Hypnotic Eye , últim disc de Petty que va arribar al número 1 del rànquing nord-americà.