Quantcast

Tamboret torna a vendre totes les entrades per al Palau dels Esports de Madrid

Tamboret ha anunciat que s'han esgotat les entrades per al seu pròxim concert a la capital. Aquesta serà la segona vegada que omplen en menys d'un any el WiZink Center , antic Palau dels Esports de la Comunitat de Madrid.

En aquesta ocasió, el grup de Guillem Bárcenas i Antón Carreño acomiadarà la gira Torneu-me el meu foti al costat dels Hombres G. Aquest tour va ser iniciat el passat 9 de desembre a la plaça de toros de València i finalitzarà el proper 28 des amb l'esmentat concert després de recórrer tota la Península.

la jove formació madrilenya, que es consolida en l'escena amb aquest nou fita , ha mostrat la seva alegria en xarxes a través del següent missatge en xarxes socials:

Les entrades van sortir a la venda el passeu o 27 set i s'han esgotat, com indica el grup, en temps rècord . A més de vendre en tan sols cinc dies, el cartell de no hi ha tiquets s'ha penjat gairebé tres mesos abans de la cita, la qual cosa podria traduir-se en una nova data per al cap de gira a la capital.

FI dE GIRA estratosfèric, però no a LES VENDES

Bárcenas i companyia han mostrat en més d'una ocasió la seva atracció per la plaça de toros madrilenya. De fet, fa diversos mesos van reconèixer a aquest mateix mitjà que el seu fi de gira "faria olor a capot". Tot i això, els recents incidents i dubtes que envolten a Las Ventas han impedit que la festa final se celebri en aquest recinte.