Quantcast

Big Up Múrcia, Smile i Miss Caffeina marquen l'agenda musical de la setmana

Si no tens pla aquesta setmana és perquè no vols. Deixa enrere la mandra i posa't a buscar cultura. En forma de concert, de teatre, de recital o d'exposició però cultura.

En temps de confusió sempre és necessària. Per aclarir la ment i per conrear-la.

En aquesta ocasió, ens centrem en l'escena musical. Aquests són els cinc esdeveniments pels quals hauries -almenys intentar-passar aquesta setmana. Pren nota i dóna-li un nou alè de vida a l'escena cultural nacional.

Big Up: 5 al 7 d'octubre a Múrcia

Múrcia és un els principals focus creatius i musicals del moment. Això és així i no hi ha res que pugui dir el contrari. L'escena alternativa no deixa de nodrir-se de grups de l'horta que generen riquesa i varietat.

Si alguna cosa caracteritza a aquesta escena és a la quantitat de sons i matisos diferents que podem trobar-hi. De Second a Maldita Nerea passant per Funambulsita, Neuman o Nunatak. Aquí ho porteu.

Big up, per cert, serà un perfecte lloc d'unió entre artistes, mitjans i gent. Els carrers de Múrcia s'ompliran de música en directe i, encara que algunes activitats estiguin reservades per a premsa i convidats, els carrers de la capital de la Regió lluirà radiant mentrestant ritme.

Smile: 6 de octubre a Sala Copèrnic, Madrid

somriguem, que falta ens fa. John Franks i companyia s'encarregaran d'arrencar aquest lleu gest alegre que l'escena política ens està robant.

El grup basc presentarà al cicle Mad Town Days seu últim treball, Happy accidents , del qual parlem fa diversos mesos . < / p>

Aquest és, sens dubte, un dels esdeveniments més destacats de la setmana a la capital. Les entrades estan disponibles a Ticketea per 10,50 euros:

Beret: 5 d'octubre a Cercle d'Art, Toledo

Beret és una d'aquestes figures emergents que està sabent aprofitar a la perfecció la mixtura i crear escola. Sobre ell -entre altres- recau aquest nou gènere que cavalca entre la música d'autor i l'escena urbana.

Entre penes i ritmes del carrer, la seva música aconsegueix calar profund i ampliar les fronteres d'un gènere que segueix lluitant contra els prejudicis que envolten a l'escena.

Tot això, ubicat en una sala especial, deriva en una recomanació total.

Entrades estan disponibles a Wegow des de 13 euros.

Sofia Ellar : 7 d'octubre a Sir Laurens, Oviedo

La gira Sis penics està a punt d'acabar. La d'Oviedo és una de les seves últimes dates i, després omplir la Riviera la setmana passada a Madrid, el tour avança a través d'una costa avall que té un aviat final.

El lirisme extrem de la jove madrilenya aconsegueix entendrir a més heavy. No és façana, és missatge i proximitat. Missatge real i creïble; tant o més que la seva -gairebé abusiva- presència en xarxes.

Les entrades estan disponibles a Wegow des de 14 euros.

Miss Caffeina + Second + Shinova: 7 d'octubre a Passeig Serra d'Atapuerca, Burgos

GRATIS. Gra-tis. Gratis. Qui digui que no té pla aquest cap de setmana a Burgos és perquè no vol. Sense caure en la publicitat, des
felicitem Bridgestone per la seva 50 aniversari i per tenir la idea de reunir al millor del panorama alternatiu nacional als carrers de la ciutat del Cid.

A més, servirà com -gairebé- comiat de la gira Detroit de Miss Caffeina. Els madrilenys també donen els últims cops de cua abans de tancar definitivament el tour a principis del proper mes de novembre.

Si ets de Burgos o voltants, no ho dubtis.