Quantcast

Estat Islàmic reivindica l'autoria del tiroteig a Las Vegas

Estat Islàmic ha reivindicat l'autoria del tiroteig que va tenir lloc ahir a la nit al festival Route 91 Harvest, celebrat a Las Vegas. L'atac s'ha cobrat la vida d'almenys 50 persones i el nombre de ferits supera els quatre-cents, sent l'atac armat que més morts ha causat en la història del país nord-americà.

L'autor, d'origen nord-americà, s'hauria convertit a l'islam fa tan sols uns mesos, segons indica la nota de premsa difosa per l'agència Amaq. El seu nom és Stephen Craig Paddock, té 64 anys i resideix a Mesquite, ciutat de l'estat de Nevada.

Paddock va disparar des una finestra del pis 32 de l'hotel Mandalay Bay, ubicat al costat del festival. Els trets, indiscriminats, van començar a la meitat de l'actuació de Jason Aldea, davant la presència de 22.000 persones.