Quantcast

Així és el nou adaptador de l'Iphone per connectar a la vegada carregador i auriculars

Molts dels usuaris de l'iPhone 7 i 8 s'han queixat reiteradament del problema que es planteja quan volen carregar el terminal alhora que escolten música. En aquests terminals Apple va decidir utilitzar el mateix port, conegut com Lightning , per connectar els auriculars i el carregador, el que impedeix fer les dues coses al mateix temps.

No obstant això ja hi ha solució. La signatura Belkin ha decidit treure a la llum un adaptador que permet escoltar àudio i carregar simultàniament pel connector Lightning en els iPhone. Està a la venda per 39.99 euros.

No need to choose listen, call and charge at the same time. https://t.co/glhBKbFm2C pic.twitter.com / nY31GRFFet

& mdash; Belkin International (@belkin) 19 setembre 2017

< p>

El que no permet és la sincronització de dades ni amb transferències de dades USB ni amb altres protocols similars com Serial o UART.