Quantcast

Revolució en el mercat: Així és la cervesa elaborada amb pebrots de padró

Estrella Galícia ha presentat aquest matí la nova línia de cerveses de temporada 'Fàbrica de Cerveses Estrella Galícia' que comptarà amb el llançament de diferents edicions limitades al llarg de l'any, que tindran com a factor comú ingredients naturals 100% gallecs, tant de terra com de mar.

El primer llançament és una cervesa de temporada pensada i elaborada a Galícia a partir d'un dels productes més característics d'aquesta terra, els Pebrots de Padró.

Per a l'elaboració d'aquesta primera cervesa de temporada, els mestres cervesers de Fills de Rivera s'han incorporat durant el període de guàrdia els pebrots de padró sencers, aconseguint així les aromes i sabors que singularitzen una cervesa on el pebrot i el picant tenen un especial protagonisme.

La nova Fàbrica de Cerveses Estrella Galícia Pebrots Padró podrà degustar tant en barril com en ampolla de 50cl., especialment pensada per a ser compartida . Podrà trobar-se, en les properes setmanes, en una selecció de cerveseries de celler i ensenyes d'alimentació del territori nacional. Es tracta d'una edició limitada i exclusiva, de manera que només s'han d'envasar 16.000 ampolles.