Quantcast

Més de vint expositors al desè Saló de la gent gran

La desena edició del Saló de la gent gran d'Escaldes-Engordany aplegarà fins a 22 expositors oberts a tot el públic en general, però especialment adreçats al col·lectiu de la gent gran d'arreu del país i també als familiars, cuidadors i professionals que treballen amb la tercera edat. La jornada tindrà lloc a la sala del Prat del Roure el proper dijous 5 d'octubre.

A part dels expositors, també s'oferiran diverses activitats: una 'masterclass' de zumba, a càrrec de Caldea, un taller d'apps sobre salut i qualitat de vida, a càrrec de la Fundació Crèdit Andorrà, un taller de primers auxilis de la Creu Roja Andorrana i una demostració del departament caní del cos de policia.

Els objectius de la proposta del comú d'Escaldes-Engordany, amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà, són proporcionar informació dels diferents tipus de serveis i propostes dirigides a la gent gran i alhora oferir un espai d'activitats lúdiques i participatives.

En la darrere edició, l'any 2015, la jornada va reunir fins a 800 persones i la cònsol major, Trini Marín, ha comentat que espera que enguany “torni a ser un èxit” i ha explicat que fins al saló s'hi desplacen persones d'arreu “representant totes les llars de jubilats del país”.