Quantcast

'TOP 5' instagramers espanyoles que estan marcant tendència

1. Laura Escanes (809.000K)

Instagram: lauraescanes

La model espanyola de 21 anys i actual dona de Risto Mejide, és una de les bloggeres amb més seguidors del país. Sempre marcant l'última tendència i optant per looks arriscats, els quals mai defrauden als seus seguidors.

2. Dulceida (346.000K)

Instagram: dulceida

la barcelonina Aida Doménech va saltar a la fama gràcies al programa que compartia amb Sara Carbonero Vull ser. La instgramer té la seva pròpia marca de roba ia través del seu canal de youtube ens mostra la rutina d'una veritable bloggera.

3. Maria Pombo (629.000K)

Instagram: mariapombo

Sens dubte, la bloggera amb més seguidors i més m'agrada en les seves fotos d'Instagram. Maria Pombo és una de les referents de moda més influents del país. Aposta per outfits senzills però sempre amb algun complement que trenca aquesta senzillesa.

4. Marta Lozano (508.000k)

Intagram: martalozanop

Marta Lozano aconsegueix donar amb un outfit fantàstic barrejant diverses tendències. Treballa amb grans firmes com Dolce i Gabbana i actualment és una de les inspiracions del món de la moda.

5. Belen Hostalet Tribaldos (544.000K)

Instagram: belenhostalet

Betlem Hostalet viatja per tot el món i ens descobreix les platges paradisíaques més meravelloses. El seu instagram és un dels més cuidats, sempre manté una mateixa tonalitat per a totes les seves foto, alguna cosa que destaca de les altres influencers.