Quantcast

La nueva colaboradora de 'GH Revolution' y la ausencia de MT Campos

Després de la primera gala del Debat de GH Revolution , l'audiència reclamava l'absència de María Teresa Campos. La presentadora no va aparèixer, però en el seu lloc, va prendre protagonisme Margarita, la senyora de 82 anys que sembla animar les primeres gales del GH Revolution.

Carmen Alcayde, una de les més recolzades per l'audiència durant els debats, reapareix durant la passada gala del debat.

la col·laboradora comentava a les xarxes socials que no estaria durant l'estrena del reality, una cosa que va donar a entendre als seus seguidors que deixaria el programa. Finalment, Alcayde torna al programa amb una intensa benvinguda per part de Jordi González.

< div style = "padding: 8px;">

A tots els que em pregunteu si estaré aquesta nit al Debat de Gran Hermano la resposta és no. Gràcies per tants anys de fidelitat i per divertir-vos amb mi. Ni us imagineu el molt que m'heu donat & # 10084; & # 65039;

Una publicació compartida de Carmen Alcayde (@alcayde_carmen) el

Por altra banda, Maria Teresa Campos, va triar el Debat per reaparèixer a TV . la visita de l'ex estrella de Telecinco ha estat exclusivament per saludar els col·laboradors.

Després de les primeres nominacions a la cara , el Súper ha comunicat la llista definitiva dels nominats de la setmana. Margarita, l'alegria d'aquesta nova edició va rescatar a Mina dijous passat, per altra banda, Nerea crea polèmica al plató i ha de demanar perdó a Bea després de cridar-Naranjita podrida.