Quantcast

Descobreixen restes de 3 cossos a Sevilla en un pou de formigó

La policia ha trobat en una casa de Dues Germanes, Sevilla, les restes de tres cadàvers, coberts per sosa càustica, i enterrats en un pou cobert de formigó.

Les primeres indagacions apunten que podrien tractar-se d'un individu de 55 anys, de nacionalitat turca, la seva dona, Sandra Capità de 26 anys i la filla de tots dos, Llúcia de sis anys. L'home havia desaparegut el passat 17 de setembre. De moment, s'han efectuat una desena de detencions.

Els cossos han estat localitzats a l'interior d'un pou cec situat al pati de l'habitatge i coberts per formigó amb la intenció d'ocultar-los. Per les seves característiques podrien coincidir amb tres persones desaparegudes. Dos dels cossos van ser trobats durant la nit de diumenge i el tercer ja de matinada. El lloc va ser assenyalat per un dels detinguts i es troba al número 168 del carrer Azofairón al barri de Turó Blanc.

La desaparició de Capità i la seva filla va ser denunciada per la mare de la jove el passat 17 de setembre, quan estimaves van desaparèixer del seu habitatge. La mare va trobar la casa buida, els electrodomèstics encesos i el menjar cuinant, tal com l'hi va relatar a la policia. Els agents van descartar que es tractés d'una desaparició voluntària, pel que han mantingut una intensa recerca durant aquests dies que els ha portat a la detenció de mig centenar de persones relacionades amb l'entorn de les possibles víctimes. Un d'aquests detinguts va ser el que va donar la pista a la policia perquè investigués la casa de Turó Blanc. Allà van començar les obres per descobrir el pou des del passat dissabte. El pati presentava una zona coberta amb formigó recentment, de manera que l'actuació de les excavadores s'ha concentrat a la zona. Aquesta matinada s'ha trobat el tercer dels cadàvers.

Josefa Capità, la mare de la desapareguda, ha relatat aquest matí que no tenien informació oficial sobre la identificació dels cadàvers i que les investigacions s'han desenvolupat sense que ella tingués notícia, tal com informen des de El País. la dona ha insistit que no hi havia res sospitós en la relació de la seva filla amb el jove turc. No obstant això, a la policia si té constància que l'home comptava amb antecedents policials per delictes contra la salut pública, per la qual cosa no descarten que el succés tingui relació amb algun assumpte relacionat amb el tràfic de drogues.