Quantcast

L'ambaixada francesa i el comú d'Andorra la Vella oferiran l'espectacle 'Si on s'emmelait'

L'ambaixada francesa i el comú d'Andorra la Vella han programat conjuntament l'obra 'Si on s'emmelait'. L'espectacle tindrà lloc el proper 5 de maig a les 21 hores al Teatre comunal. L'objectiu d'aquesta col·laboració entre les dues institucions, que es dona per quart any consecutiu, és oferir una programació conjunta d'espectacles teatrals i musicals de qualitat en llengua francesa.

L'espectacle, a càrrec de Triwap, ofereix una successió d'esquetxos amb personatges originals en un espectacle interactiu que barrejarà cançons poc convencionals i paròdies. Els músics i cantants faran malabars amb els diferents instruments com el piano, el trombó, la guitarra i la flauta. Les entrades per l'actuació estan a la venda a la pàgina d'internet de l'ambaixada espanyola i a l'Oficina de turisme d'Andorra la Vella.