Quantcast

Més de 150 persones assisteixen a l'espectacle 'Tot bufant'

L'espectacle 'Tot bufant' ha omplert de famílies la sala Prat del Roure d'Escaldes-Engordany. Les entrades anticipades, un total de 125, es van exhaurir aquest passat divendres, però aquest dissabte a taquilla se n'han posat més a la venta i s'han superat els de 150 assistents a l'actuació.

Aquesta actuació és el tercer concert familiar de la temporada de la Fundació ONCA i estava dirigida a infants a partir de 5 anys. L'espectacle està centrat en els instruments de vent i l'objectiu dels músics, Pep Gol i Pep Pascual, és demostrar que elements tan diversos com canyes de bambú, joguines, ampolles o cargols de mar poden sonar bé.

Els dies 7 i 8 d'octubre es farà el quart i últim taller creatiu de la Fundació ONCA 'L'art del moviment, la consciència i l'expressió', a càrrec de Vika Kleiman.