Quantcast

Escaldes-Engordany treballa per tenir la nova estació de tractament d'aigua el 2019

El comú d'Escaldes-Engordany està treballant amb el consell d'administració de Capesa per definir la millor fórmula per a la presidència de l'entitat. El cònsol menor, Marc Calvet, ha explicat en declaracions a l'ANA que “hi ha una entesa molt cordial” i que el que es busca és “poder continuar donant un servei molt millor”. Calvet també ha dit que la societat s'ha hagut de posar al dia, així com els serveis que s'estaven donant, i que “això requereix temps”. Des del comú escaldenc s'està treballant amb el director general de Capesa, Eduard López, que fins fa poc també ocupava la presidència de la societat i ara només s'encarrega de la direcció; una figura volguda des del consell d'administració, per tal que hi hagués una persona de pes que pogués gestionar directament l'empresa, a més d'implicar el consell en la implantació de nous serveis.

Al mateix temps, el cònsol menor, Marc Calvet, ha explicat que es continua treballant en els nous dipòsits, així com en la nova estació de tractament d'aigua (ETAP), “el projecte més gros que s'ha de fer ara” diu, per tal de “donar un servei amb les màximes garanties”. Calculen que la nova ETAP de Capesa podria tenir un cost de mig milió d'euros, aproximadament. Segons Calvet, tot i que no es pugui fer l'ampliació de capital, tal i com reclamava el Partit Socialdemòcrata+Independents, les obres tiraran endavant igualment. El problema “no és tant la quantitat, sinó poder-ho fer ràpid, bé i, sobretot, amb les millors eines” de tecnologia més punta, “per no tenir un desfasament”, ha dit el cònsol menor. Es treballa amb la previsió que pugui està acabada el 2019.

Sobre unes declaracions que va fer fa uns dies el comitè parroquial de Liberals d'Andorra, apuntant que des del govern comunal no s'havien visitat ni les noves instal·lacions ni la futura captació d'aigua, Marc Calvet ha dit que “hi hem anat bastantes més vegades que ell” i que és important haver-ho vist.