Quantcast

La Capsa ofereix un tast dels tallers que s'imparteixen al llarg del curs

Els espais de creació La Capsa han ofert cinc tallers gratuïts durant aquest divendres i dissabte per tal de donar a conèixer l'oferta d'activitats que s'impartiran al llarg del curs a la Massana i Ordino. Pel moment, la Capsa ja té més d'un centenar d'alumnes inscrits per aquest curs en 14 tallers diferents.

Les portes obertes es van iniciar el divendres a la tarda a la Massana, amb un taller d'il·lustració per a joves. També divendres per la tarda, a Ordino, es va oferir una xerrada informativa destinada a pares i nens, titulada 'Art de ser' on es va parlar de la meditació, les emocions i la filosofia.

Aquest diumenge, els protagonistes han estat els tallers, amb un taller d'improvisació, un de fotografia i la tècnica del light painting i un altre de patchwork. La jornada de portes obertes s'ha tancat amb un berenar a Ordino.