Quantcast

S'estrena 'Mare'. d'Aronofsky. ¿S'atreveixen a anar a veure-la?

Mare

Per fi arriba a les nostres pantalles l'última bogeria del personalíssim director d'origen nord-americà, Darren Aronofsky.

"La gent no vol ni mirar-me després de veure-la ", ha avisat el cineasta durant la promoció de la pel·lícula. I és que Aronofsky mai ha estat un artista complaent, més aviat tot el contrari.

'Mare' explica la inquietant, incòmoda i aclaparador història d'una relació. Un matrimoni format per una impressionant Jennifer Lawrence i Javier Bardem, el nostre actor més internacional però no per això el millor, rep la visita d'uns inesperats visitant (Michelle Pfeiffer i Ed Harris) que posaran a prova, fins a extrems insospitats, la seva concomitància. < / p>

La cinta ha rebut crítiques molt diverses. Hi ha qui titlla 'Mare' d'obra mestra i altres es pregunten si és una presa de pèl, en qualsevol cas ens enfrontem a l'obra més fosca i personal del seu director i això, en el cas d'Aronofsky, és a dir massa. < / p>

La serralada

Des de l'Argentina ens arriba aquest drama protagonitzat pel sempre estimulant, Ricardo Darín.

l'acció es desenvolupa durant una cimera de presidents llatinoamericans que se celebra a Xile. Allà, Hernán Blanco, president d'Argentina, s'enfrontarà als seus dimonis ja dues decisions que podrien canviar el curs de la seva vida: d'una banda, una complicada situació emocional amb la seva filla; de l'altra, la decisió política més important de la seva carrera.

La cinta que es mou entre el drama i el thriller polític ha rebut crítiques molt favorables.

< b> Operació Concha

l'estrena nacional del cap de setmana arriba de la mà d'Antonio Cuadri, director i guionista andalús, responsable d'obres com 'la Bona Veu' (2003) o 'Thomas viu '(2013).

Marc Ruiz de Aldazábal, paper interpretat per Karra Elejalde, lidera una productora de cinema que ha caigut en fallida. Desesperat, sense diners i sense escrúpols, Marcos decideixen estafar a una inversora milionària emprant a un doble del prestigiós actor Ray Silvela (Jordi Mollà), que ha rebutjat treballar en la seva nova pel·lícula. Aprofitant el context del Festival de Cinema Sant Sebastià, comença la gran estafa on res és el que sembla.

Pel·lícula amb una trama molt similar a la genial 'El murri' (Bowfinger, 1999)

gats. Un viatge de tornada a casa

Per a tota la família.

Producció nipona d'animació on un gat anomenat Rudolf se separa accidentalment del seu estimat amo. Inesperadament es desperta en un camió que el transporta fins a Tòquio.

Allà, coneixerà Ippai-attena, un gat cap que és temut per tots a la ciutat. Incapaç de tornar a casa, Rudolf comença una nova vida al costat de Ippai-attena, qui en realitat no és com sembla.