Quantcast

Desvetllem el que li va dir Bisbal Chenoa en el moment cobra

El poble ha viscut la història d'amor entre aquests dos triunfitos com si fos pròpia. La parella va protagonitzar un dels moments més estel·lars de la televisió pàtria quan en el concert d' 'OT: El Retrobament', Bisbal li va treure la cara a Chenoa en l'instant en què l'artista anava a besar la seva boca, un gest que comunament es coneix 'com fer la cobra'. Normalment són els homes els que pateixen les conseqüències d'aquesta actitud tan contundent, però en aquest cas, no. Bisbal, ets el meu heroi.

Tot i el temps transcorregut entre la ruptura de la parella i del gran moment televisiu, aquesta història segueix viva. Molt viva. A 'El programa d'AR', Sandra Aladro va revelar que li va dir el cantant Chenoa al 'moment cobra': " Tranquil·la … quant t'he volgut .. ", va xiuxiuejar el cantant a la triunfita.

la parella de moda de la primera edició d'OT va deixar de veure l'abril del 2005 després de trencar la seva relació sentimental.

'Bisbi' i 'Cheo' es van enamorar durant la seva estada a l'acadèmia i encara que van intentar mantenir el seu romanç en secret, la química entre tots dos, dins i fora l'escenari, va despertar tota mena de comentaris i la seva relació va acabar fent-se pública. " Les càmeres ho enxampen tot, però nosaltres, dins, pensàvem que no i que ningú sabia que estàvem junts. Però les mirades i la complicitat estaven aquí ", va declarar Chenoa durant l'entrevista d' 'OT: El retrobament '.

la d'Bisbal i Chenoa va ser l'única parella confirmada que va sobreviure als filtreos amorosos de la primera edició d'OT. Formaven la dupla de moda i semblava que el seu romanç havia de durar per sempre, com una cançó inacabada. Però aviat tot es va acabar.

A l'abril de 2005, David Bisbal va deixar a Chenoa i va comunicar la seva ruptura en una roda de premsa. Per què? Es van preguntar molts. Els rumors apuntaven que David havia conegut a una nova dona a la qual cantar a cau d'orella. El seu nom aviat ocuparia els titulars de les principals capçaleres del cor. Elena Tablada, presidenta del club de fans de l'Almeria, saltava a la palestra.

Tot seguit, l'aparició televisiva de Chenoa, en xandall i amb els ulls inflats per les llàgrimes per donar explicacions sobre el succeït, va entendrir als seguidors de la parella. " Us demano una mica de respecte, no ho estic passant bé i bo … Que tot passa i que no seguim junts. Però, sobretot, demano respecte. No hi ha terceres persones" , va declarar una trencada Chenoa.

Molts asseguren que ella continua bojament enamorada d'Bisbal, però la veritat és que l'exparella ha refet les seves vides amb altres personas.A la triunfita no l'hi coneix actualment cap parella mentre que el d'Almeria declara estar més enamorat de la seva nòvia, la model veneçolana Rosanna Zanetti.