Quantcast

Gran Premi de Malàisia: Horaris i on veure la cursa

Malàisia serà testimoni de la disputa al campionat entre Lewis Hamilton i Sebastian Vettel. El britànic va aprofitar l'abandonament del tetracampió a Singapur per avantatjar-en 28 punts després de la seva victòria en el traçat de Marina Bay. El circuit malai afronta la seva última cita a la Fórmula 1, ja que no acollirà més un Gran Premi de Fórmula 1 al no poder permetre pagar el cànon que fixa la competició. Mentrestant, Fernando Alonso afrontarà una cursa de tràmit i Carlos Sainz seves últimes cites amb Toro Rosso, on l'acompanyarà fins al final d'any Pierre Gasly, que substitueix Daniil Kvyat.

Aquests són els horaris del Gran Premi de Malàisia:

Divendres, 29 de setembre:

Lliures 1: de 5:00 a 6.30 hores
lliures 2: de 9:00 a 10:30 hores

Dissabte, 30 de setembre:

lliures 3: de 8:00 a 9:00 hores
Classificació: de 11:00 a 12:00 hores

DIUMENGE, 1 d'octubre:

Carrera: 9:00 hores < / p>