Quantcast

Illa Carlemany acull aquest cap de setmana la primera competició de videojocs d'Andorra

El centre comercial illa Carlemany acull aquest cap de setmana la primera competició de videojocs d'Andorra. What You Play, empresa organitzadora de l'esdeveniment juntament amb illa Carlemany, compta ja amb cinc anys de trajectòria en videojocs i acumula l'experiència d'haver estat part d'una de les lligues més competitives del món, la lliga de videojocs professional.

Aquesta primera edició de la competició de videojocs a Andorra ha convocat jugadors de Clash Royale i Fifa 2017. Amb un total de 32 competidors per a cada un dels jocs, les inscripcions es van esgotar en només 72 hores. La popularitat dels videojocs no ha parat de créixer en els últims anys a un ritme vertiginós. El videojoc mòbil Clash Royale compta amb 120 milions de jugadors actius al dia i el Fifa 2017 supera els 130 milions.

L'objectiu és promocionar la lliga de videojocs d'Andorra i detectar possibles jugadors amb potencial o rols com ara 'custers' (comentaristes de videojocs), entre d'altres.

Dissabte es faran les fases de desens, vuitens i quarts de final, de 15 a 20 hores. Les semifinals i la final tindran lloc diumenge a les 17 hores. Cada jugador participarà amb el seu propi dispositiu mòbil o tablet i les competicions podran ser seguides a través de pantalles a la planta PB de illa Carlemany. Pel que fa als premis, els guanyadors s'enduran un val de 150 euros d'illa Carlemany, un parell de sabates a escollir, una motxilla de Munich, una remera i una bossa de Superdray, mentre que els segons classificats s'enduran un val de 100 euros, una motxilla de Munich i una bossa de Superdray. L'entrega de premis tindra lloc el diumenge a les 18 hores.