Quantcast

Alarma a Alemanya davant un home que amenaça de enverinar aliments per a nadons

L'advertència és clara. Les forces de seguretat alemanyes busquen un sospitós amb les següents característiques: 50 anys d'edat, home, prim, de grandària mitjana i que utilitza ulleres per ocultar-se.

Aquesta persona, el retrat ha estat facilitat als mitjans de comunicació, està acusat d'un delicte d'amenaces després d'advertir a diverses cadenes de supermercats d'Alemanya que col·locarà aliments per a nadons enverinats a les seves prestatgeries si no rep a canvi diversos milions d'euros.

Des que es donés la veu d'alerta, nombrosos ciutadans s'han posat en contacte amb les forces de seguretat. "L'avaluació de les trucades està en curs, els col·legues verifiquen les notes durant tot el dia", assegura un portaveu de la policia.

#Hinweistelefon # Erpressungsfall : 07531-995-3434

& mdash; Polizei Konstanz (@PolizeiKonstanz) 28 setembre 2017

< p>

el risc s'assumeix com a real atès que després de llançar la seva advertència per primera vegada, el desconegut va donar indicacions d'on havia col·locat els primers pots de menjar de nadó. A més especificava el nombre. La policia va confiscar els productes en diverses botigues de la ciutat de Friedrichshafen (sud-oest d'Alemanya).