Quantcast

Els pantalons que no et llevessis aquesta tardor i que arrasa entre totes les 'celebs' del món

Així és, sembla que les grans estrelles de la moda i la música s'han posat d'acord, totes estan boges amb aquest pantalons, no hi ha secret que valgui per detectar que es convertirà en tendència.

Uns pantalons de la línia 'denim Miaou' sense voler-ho, s'han marcat un buit en l'armari de nombroses celebritats.

Alexia Elkaim, la dissenyadora d'aquests pantalons, utilitza l'estil vintage parisenc com a font d'inspiració. D'altra banda, els jeans de Miaou es caracteritzen per les nombroses opcions de cinturons que ofereixen. De fet, pot ser que aquest detall sigui la clau del seu èxit. Cadenes, cordes, peces de vellut o seda són alguns dels principals elements que la signatura proposa a l'hora de "customitzar" aquest model de pantalons.

Bella Hadid va ser una de les primeres 'celebs' que va lluir el model, de ratlla diplomàtica i tall "semi llargs". Pel que fa al cinturó, la model va escollir unes cadenes que envoltaven la seva cintura per després caure lleugerament de forma lateral.

Fa tan sols uns dies, Selena Gomez, va incloure els mateixos pantalons en un dels seus looks. La cantant també es va decantar per unes cadenes perquè operessin com cinturó, però si és el cas, les mateixes penjaven directament de la cintura cap a terra.

¿Qui serà la propera celebritat en caure davant aquests pantalons?