Quantcast

David Bisbal respon a les declaracions de Chenoa en el seu nou llibre

Chenoa, després de dotze anys de la ruptura amb Bisbal, parla sobre ella en el seu nou llibre 'Defectes perfectes'.

La cantant assegurava que el d'Almeria, va desaparèixer sense donar cap explicació. Ella es va assabentar després d'una roda de premsa en què Bisbal, afirmava no estar amb Ningú.

La seva vida girava completament al voltant de David Bisbal, "la resta de les coses en la meva vida eren una simple guarnició. L'important era ell "assegurava Chenoa.

La germana de Bisbal dic a casa quan tot acabo per dir-li que arribarien unes caixes a la seva casa perquè fiquessin totes les pertinences de Bisbal. L'ex 'triunfita' afirmava haver estat totalment trencada, buida. Ella estava molt enamorada de David, es volia morir quan li deixo d'aquesta manera.

"M'ha sorprès el que he vist en les xarxes socials" responia David Bisbal davant aquestes publicacions de forma contundent.

"Vaig pensar que després del retrobament de tots els companys d' 'Operación Triunfo', les coses estaven superades, no només entre nosaltres, sinó entre tots els companys '. Afirmava l'Almeria.

Quan li han preguntat què opinava de les afirmacions de Chenoa sobre com se sentia després de la ruptura, el cantant ha dit, que sempre hi ha més versions en una història, en aquest cas, dos.

"no estic enfadat, sóc molt positiu, prefereixo formar part de l'equip dels que volen el millor a l'altre" aclaria David, després preguntar-li com li havia assegut aquestes declaracions de Chenoa.

David no ha volgut parlar més del tema. "la meva intimitat la guardo molt" ha afegit per finalitzar les seves declaracions.