Quantcast

Sergio Agüero, hospitalitzat a Amsterdam per accident de trànsit

El món del futbol torna a ser protagonista pel que succeeix fora dels terrenys de joc. El Kun Agüero està hospitalitzat a Amsterdam després d'un accident de trànsit que va patir a la capital holandesa en sortir d'un concert del cantant colombià Maluma, dos dies després que el Manchester City s'enfrontés al Etihad Stadium al Xakhtar Donetsk.

El pitjor de tot han estat les conseqüències catastròfiques per al davanter argentí, que té dues costelles trencades i es perdrà els dos pròxims compromisos de l'albiceleste, que es juga el passi per al pròxim Mundial de Rússia l'any que ve. A més, seria dubte en el cas que el combinat dirigit per Sampaoli hagués de jugar repesca.

Igual que per a Argentina, també serà una baixa sensible per Guardiola a la City, ja que perdrà el Kun per als dos partits davant del Nàpols, rival directe per el liderat del seu grup a la Champions.