Quantcast

Tràmits importants per a la compra d'un cotxe de segona mà

El sector de la compravenda d'automòbils de segona mà és un dels més rendibles dels últims anys. L'any 2016 les vendes es van incrementar en un 15%, arribant gairebé als dos milions de cotxes de segona mà venuts. El gran auge del mercat de cotxes de segona mà ve motivat per dos factors ben diferenciats: d'una banda a conseqüència de la crisi econòmica i per un altre la qualitat i garanties que posseeixen aquests mercats de segona mà d'automòbils.

Cada vegada més usuaris es decanten per un cotxe de segona mà com a primer vehicle o com a opció vàlida com un segon cotxe per a la família. Això es deu, principalment, al fet que l'oferta és molt àmplia i les condicions dels vehicles són molt bones. Davant la compra d'un cotxe de segona mà és important tenir en compte els tràmits necessaris per assegurar-nos de tenir tot en regla i realitzar una compra satisfactòria. Els més importants a revisar són:

– Abans de comprar un cotxe de segona mà es recomana demanar l'Informe de Antecedents del Vehicle de la DGT, amb això ens assegurarem que no hi ha cap tipus de problema o sancions.

– Un altre tema important < / span> abans de comprar un vehicle de segona mà és el Full de Canvi de Titularitat del vehicle. Cal per fer-nos amb la propietat del cotxe.

– En realitzar la transacció és necessari emplenar el contracte de compravenda del vehicle. A més requereix posseir, per a les dues parts, els documents següents: fotocòpies de DNI, permís de circulació del vehicle, fitxa tècnica de l'automòbil. També s'ha de presentar l'últim rebut pagat de l'impost de circulació.

– Una qüestió rellevant és revisar les condicions d'assegurança per modificar-les o contractar un de nou que s'adeqüi a les necessitats del nou propietari. És possible trobar les millors condicions per a l'assegurança del teu cotxe en www.allianz.es , empresa reconeguda per oferir assegurances de cotxe a mida per tal de protegir el vehicle amb la millor cobertura possible. < / span>

Els cotxes de segona mà comencen a ser una opció principal per a l'adquisició de vehicles. La qualitat i garanties d'aquesta oferta han captivat la major part dels nous consumidors.