Quantcast

Dia Mundial del Cor: Així canvien les nostres pulsacions amb el sexe

Aquest 29 de setembre se celebra el Dia Mundial del Cor i són moltes les curiositats que podem trobar sobre aquest òrgan. Batega 100.00 vegades al dia, 35 milions a l'any i 2.500 milions de vegades al llarg d'una vida però, sabem quantes d'aquestes palpitacions són fruit de l'amor?

La primera cita
En una primera cita el cor batega més de pressa, unes 130 pulsacions per minut. La il·lusió que genera conèixer algú provoca que el cervell segregui hormones i neurotransmissors com oxitocina i dopamina que actuen com a protectors del sistema cardiovascular en activar la circulació. Els solters espanyols posen a prova el seu cor més de 106 milions de vegades a l'any amb cites.

Els petons
Besa'm, amb un petó molt i aconseguiràs que les pulsacions cardíaques pugin de 60 a 140 per minut. El 39% dels solters espanyols es llança a fer el primer petó a la primera cita, un 61% necessita una mica més de confiança per ajuntar els seus llavis amb els de la seva parella i deixar així que les pulsacions i el seu cor es posin en forma . Això sí, el 81% dels espanyols es defineix a si mateix com a “bo besant”, de manera que hem de tenir un cor de ferro de tant posar-ho en pràctica.

El sexe
Durant les relacions sexuals les pulsacions es disparen i poden arribar a 160-170 per minut. La pressió arterial disminueix i la sang circula millor per la qual cosa es converteix en un excel·lent exercici per tenir el nostre cor sa. En el cas dels solters espanyols, el seu moment favorit del dia per practicar aquest beneficiós entrenament és abans d'anar-se'n al llit (37%) i en despertar (31%).

Font: Meetic