Quantcast

Alt Urgell: Balanç satisfactori del congrés de natura i esports

La Sala Sant Domènec de la Seu d'Urgell ha acollit aquest divendres a la tarda la clausura del quart congrés euopeu de Natura i Esports. El certamen, que ha aplegat a unes 130 persones vingudes d'arreu d'Europa i també d'alguns països africans, s'ha celebrat a la capital alturgellenca des de dimecres. Un dels objectius de la trobada era treballar al voltant de la sostenibilitat en l'àmbit dels esports a l'aire lliure, i des de l'organització asseguren que s'han obtingut conclusions interessants.

Des de l'ajuntament de la Seu d'Urgell també han valorat molt positivament el congrés. Han considerat que aquests esdeveniments serveixen per posicionar la ciutat i l'Alt Urgell al mapa com a destinació turística d'esport i natura. Durant la jornada d'aquest divendres també s'ha produit la cessió del testimoni a la ciutat que acollirà el proper congrés d'aquí dos anys. Serà Viana do Castelo, a Portugal.

Parlen al vídeo: EDU INGLÉS, MEMBRE ORGANITZACIÓ