Quantcast

La Cerdanya: Puigcerdà ampliarà les oficines de joventut

L'ajuntament de Puigcerdà ampliarà properament les oficines de Joventut, situades als baixos de la plaça Regne de Mallorca. Per fer-ho, adequarà l'antic bar-restaurant de la plaça que passarà a ser l'espai administratiu de l'Àrea de Joventut i de l'Oficina Jove de Cerdanya, mentre que el local actual es destinarà només als usuaris. D'aquesta manera es pretén, per una banda, que el personal disposi d'un lloc més adequat per treballar i, per l'altra, que els nois i noies guanyin un espai més ampli per portar a terme diferents activitats, com ara tallers, cursos o trobades.

Des de l'ajuntament volen que siguin els mateixos joves els qui decideixin quins usos tindrà el local un cop s'hagi efectuat el trasllat de la part administrativa.

Pel que fa a la cuina del que fins ara era un bar-restaurant, serà, provisionalment, el lloc on els estudiants del nou Cicle de Cuina i Gastronomia faran les pràctiques, a l'espera d'iniciar els treballs d'adequació a la cuina de l'Institut. Un cop hagin acabat les obres al centre educatiu a finals d'any, s'iniciaran els treballs a l'antic restaurant per tal de traslladar-hi l'àrea administrativa de Joventut el més aviat possible.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ