Quantcast

La Cerdanya, 29 de setembre 2017: EL CG PUIGCERDÀ ES PREPARA PEL DERBI

El CG Puigcerdà visitarà aquest dissabte a les 21:30 de la nit l’altre equip català, el FC Barcelona, en un derbi que es preveu dels més igualats de les darreres temporades. Un rival complicat que s'ha reforçat enguany amb davanters suecs de molta qualitat i que en atac és dels equips més temibles de la lliga.

El Puigcerdà vol aspirar a estar al nivell dels blaugrana tot i que sobre el paper està un esglaó per sota. Ara mateix Puigcerdà i Barcelona ocupen de forma provisional la 4a i 5a posició respectivament en la lliga. Els blaugrana, però, només han disputat un partit i van descansar en la segona jornada.

Per aquesta 3a jornada la plantilla del Puigcerdà comptarà ja amb el jugador de Font Romeu, Pierre Meynier, després de que solucionés els seus problemes burocràtics. A més es reincorpora al club Ramon Morer, un desequilibrant jugador de 33 anys de la pedrera del club que en la seva darrera etapa fou capità i que va tenir un passat com a jugador del FC Barcelona. No es podrà comptar, però, amb el defensa David Caballero, el davanter Oriol Paul ni amb el polivalent Marc Paul. La resta de la plantilla està al complet i es desplaçarà a Barcelona amb ganes de demostrar que es volen assolir els objectius d'entrar a les fases finals de lliga i copa.