Quantcast

El Corte Inglés no obrirà les portes de cara a l'1-O

El Corte Inglés no obrirà les portes aquest diumenge a Catalunya, data prevista per a la celebració del referèndum independentista. Una jornada en què, a la vista del desplegament policial, tot apunta que poc s'espera de normalitat i sí, en canvi, de possibles disturbis.

Tot i estar permesa l'obertura de els centres comercials aquest primer d'octubre, i segons ha pogut saber Què! El Corte Inglés ha decidit seguir les recomanacions i el consens generalitzat en el sector de la distribució minorista a Catalunya, i tancarà les seves portes. La decisió, per tant, no només afecta a Barcelona, sinó a tota la comunitat autònoma.

El tancament d'aquest diumenge, sens dubte, tindrà repercussió econòmica, ja que davant del que succeeix a Madrid, on els centres comercials poden operar els 7 dies de la setmana; a Barcelona només està permès obrir 5 diumenges a l'any, i l'1 d'octubre, era un d'ells.