Quantcast

Madrid torna a limitar el màxim de velocitat permesa per contaminació.

Un cop més els madrilenys han fet de dia amb restriccions de circulació. Aquest divendres 29 de setembre els cotxes no poden superar els 70 km / ha la M30 ni en els accessos a la capital, que corresponen a les radials d'entrada a la ciutat.

Les limitacions es podrien estendre, i fins i tot elevar-se si persisteixen els nivells de contaminació. Així, l'Ajuntament informarà de la situació a les 12,30h i donarà detalls sobre quines seran les mesures a seguir el dissabte.

L'Ajuntament de Madrid activa aquest divendres # protocolocontaminación : màxim 70 km / ha M30 i accessos. pic.twitter.com/uGU2Ty3FFS

El Consistori ha activat l'Escenari 1 del protocol anti-contaminació, per haver-se superat els límits de diòxid de nitrogen i per les previsions meteorològiques que no preveuen un canvi en les temperatures.

Els conductors podran veure les restriccions de velocitat en cartells lluminosos , i la web de l'Ajuntament de Madrid, alhora que veuran recomanacions d'ús del transport públic.