Quantcast

La Guàrdia Civil troba 2,5 milions de paperetes i 4 milions de sobres de l'1-O a una nau d'Igualada

La Guàrdia Civil ha requisat cent urnes, 2,5 milions de paperetes i quatre milions de sobres per al referèndum en un magatzem d'Igualada (Barcelona). Els agents s'han personat al polígon industrial Les Comes on han accedit a dues empreses. Una d'elles dedicada al transport de palets i l'altra a l'organització d'esdeveniments.

Davant les preguntes de la Guàrdia Civil, els responsables de les urnes han assegurat que eren per a les eleccions al FC Barcelona. Les paperetes eren similars a les que s'han repartit aquest matí

Aquestes són les paperetes q reparteixen els estudiants @UniBarcelona # referendum1deoctubre #ReferendumCatalan < / a> # 1Oct2017 # IndependenciaCatalunya pic.twitter.com/pXwCvmGwWP

& mdash; Alfonso Congostrina (@alfcongostrina) 28 setembre 2017

< / p>

la setmana passada la Guàrdia Civil va trobar en un altre registre, prop de 10 milions de paperetes per a la votació. Des que va començar la recerca del material també han estat requisades unes 50.000 notificacions per a la constitució de les meses electorals.