Quantcast

Expulsen a la força d'un avió a una passatgera al·lèrgica als animals

Terror a l'avió.

Això és el que van viure els passatgers d'un vol Baltimore – Los Angeles, als Estats Units, minuts abans que el vol comencés el seu enlairament.

En un vol noliejat per l'aerolínia Southwest Airlines, una dona va ser arrossegada i expulsada de l'aeronau a la força després que sol·licités al personal de la tripulació que fes fora a dues mascotes que viatjaven en el mateix aparell ja que patia una “al·lèrgia mortal” als animals, segons recull la cadena NBC News.

Després de demanar a la dona que presentés el certificat mèdic que confirmés la seva malaltia, la jove es va negar. En no fer-ho, la tripulació de decidir per avisar les autoritats aeroportuàries perquè desallotgessin la joven.En aquest moment va començar una discussió que Bill Dumas, un company de viatge de l'afectada, va gravar amb el seu telèfon mòbil. Segons Dumas, la parella viatjava per visitar el pare de la dona que estava sent operat.

Les imatges han provocat gran polèmica ja que molts usuaris no entenen la violència emprada contra la dona. de moment, la companyia aèria s'ha disculpat públicament i ha assegurat que contactaran amb ella. No obstant això, l'aerolínia defensa la seva postura ja que la dona no tenia el certificat mèdic que li permetés romandre a bord: “La nostra política estableix que a un usuari se li pot negar l'embarcament si denuncia una reacció al·lèrgica perillosa per a la seva vida i no pot viatjar amb seguretat amb un animal a bord“, afirma personal de l'aerolínia.