Quantcast

Mossega el conductor d'un autobús a Sevilla després de negar-se a pagar el bitllet del viatge

Els fets van tenir lloc aquest passat dimecres, cap a les 19 hores, quan un jove d'uns 18 anys va pujar a l'autobús. Després de ser requerit perquè pagués el bitllet o fes servir la seva metrobús, l'agressor va mossegar el conductor de l'empresa Tussam i li va pegar amb un pal que guardava en una motxilla.

El jove, que afrontava una acalorada discussió a través del telèfon mòbil quan va pujar a l'autobús, va intentar pagar amb el seu bitllet multiviatge però no tenia saldo. En aquest moment, segons el Diari de Sevilla, es va iniciar una discussió amb el xofer amb insults i amenaces.

Un passatger es va oferir a pagar-li el viatge però el jove el va rebutjar. Després de l'agressió, el jove va abandonar l'autobús a la carrera al costat de la noia que l'acompanyava. Ara la policia intenta trobar-lo.