Quantcast

Chenoa revela com la va deixar Bisbal en les seves memòries "ho explico ara perquè vull"

"M'he guardat coses, bastants. Aquí ho deixo". Amb aquestes paraules, Chenoa ha deixat sembla deixar nous interrogants sobre la seva ruptura amb Bisbal el 2005, l'assumpte, que sense cap dubte desperta tota l'atenció de les seves memòries. Encara que també ha volgut deixar sense respondre si hi va haver o no cobra en la reunió dels extriunfitos, durant el concert que TVE va organitzar de retrobament fa uns mesos.

Amb l'escrit i el callat … aquest dijous ha estat la posada de llarg de "Defectes Perfectes", l'obra que resumeix com l'artista com es va assabentar de la ruptura "Algú em trucar per telèfon. no sóc capaç de recordar qui va ser. "Posa la tele" … i va ser llavors quan va escoltar dir a ell que no estava amb ningú. a més, afegeix com Bisbal va canviar de mòbil per evitar posar-se en contacte amb la artista.

Més enllà de les pàgines, en la seva presentació davant els mitjans, Chenoa ha volgut fer callar als que l'acusen de venjar-se, per escrit, de qui va ser la seva parella i ha assenyalat "el conte ara perquè vull. També recordo que David va escriure un llibre, perquè les bales sempre van pel mateix costat ".

VIDEO de @Chenoaoficial a la presentació de "Defectes Perfectes" el seu llibre, que ja va per la Segona Edició & # 128.079; & # 127.996; & # 128.079; & # 127.996; pic.twitter.com/2l2km55LEe

& mdash; Chenoa CFans Oficial (@chenoafanclub) 28 setembre 2017

< / p>

La posada de llarg del llibre de memòries "Defectes Perfectes" al Cercle de Belles Arts, s'ha produït només un dia abans que aquest divendres, la cantant repeteixi en el seu paper de jurat al programa "la teva cara em sona" a la sisena edició.