Quantcast

Vetusta Morla anuncia la gira de presentació del seu pròxim disc

Vetusta Morla torna als escenaris després d'un any i mig en què el grup ha estat preparant el seu nou àlbum d'estudi. Mateix Lloc, Diferent Lloc serà el protagonista de la nova gira, que també passarà per Llatinoamèrica i Portugal .

Després inaugurar la Fira Internacional del Llibre de Guadalajara (Mèxic) el 25 de novembre, la banda presentarà el seu nou espectacle en 2018 visitant setze ciutats de set països . El punt de partida serà la capital del Perú, Lima, país en el qual el grup actuarà en directe per primera vegada en la seva carrera.

El seguiran Xile, Colòmbia, Mèxic i Argentina , destins que el sextet ha incorporat regularment des de 2009 en els seus tours i on compten amb una legió de seguidors. El segon tram de la presentació en directe de Mateix Lloc, Diferent Lloc es celebrarà a la Península Ibèrica amb dos concerts a Portugal i vuit a Espanya

Salamanca, Múrcia, Sevilla, la Corunya, Barcelona, ??València, Madrid i Bilbao seran, per ordre, les ciutats que visitarà la formació madrilenya. Les entrades per a tots els concerts de la gira estaran a la venda el dimecres 4 d'octubre a les 10: 00h (hora local) a http://www.vetustamorla.com/public_events .

el disc serà publicat el proper 10 de novembre. Ja s'ha llançat el primer dels singles de l'àlbum, titulat T'ho dic a tu . El tema, que va ser publicat divendres passat, acumula més de 200.000 reproduccions a Spotify i el seu videoclip – dirigit per Nacho Vigalondo i interpretat per ell mateix, Lolita Flores i Nacho Vegas – supera les 250.000 visualitzacions a YouTube.

DATES DE LA GIRA MATEIX LLOC, dIFERENT LLOC

1 de març – Centre de Convencions Barranc – LIMA
3 de març – Teatre Coliseu – SANTIAGO dE XILE
8 de març – Teatre Major Julio Mario Santo Domingo – BOGOTÀ
10 de març – Teatre Pablo Tobón Uribe – MEDELLÍN
15 de març – Plaça Comtessa – CIUTAT dE MÈXIC
23 de març – Teatre Òpera – BUENOS AIRES
28 de abril – Multiusos Sánchez Paradís -Salamanca
3 de maig – Recinte Firal de La Fica – MÚRCIA
5 de maig – Auditori Rocío Jurado – SEVILLA
12 de maig – Colise um – La Corunya
19 de maig – Palau Sant Jordi – BARCELONA
25 de maig – Hard Club – PORTO
26 de maig – Coliseu 2 Recreios – LISBOA
1 de juny – ciutat de les Arts i les Ciències – VALÈNCIA
23 de juny – Esplanada exterior de la Caixa Màgica – MADRID
30 de juny – Esplanada del Museu Guggenheim – BILBAO