Quantcast

Els fans de Gran Hermano es manifestaran a les portes de Telecinco

En un clima tan tranquil com el que viu el nostre país durant les últimes setmanes, els fans de reality de Telecinco han decidit manifestar-se contra el seu programa de capçalera. Molts ja havien exigit el retorn de Mercedes Milá, antiga mestra de cerimònies del concurs, a més de la immediata restitució del Canal 24 hores que, per a la majoria, és la veritable essència del programa.

Ara les coses es han posat serioses i el crit al cel. Els fidels del reality s'han mobilitzat a través de les xarxes socials per convocar una manifestació davant de les instal·lacions de Mediaset i protestar enèrgicament per tots els canvis que s'han produït en el polèmic espai. La gota que ha fet vessar el got han estat les últimes decisions preses per la direcció: La supressió de la gala dels dimarts i que siguin els propis concursants els que decideixin el futur dels nominats i expulsats, una cosa inconcebible per als acòlits del programa. < / p>

Per aquestes raons la comunitat de fidels ha decidit manifestar-se, i tal com informen des de Espanya Diari , demanen a altres espectadors que no vegin el programa. "Si no fan cas a les nostres peticions que no comptin amb nosaltres per a la gala"

Demà, ho sentim molt , però si no fan cas a les nostres peticions que no comptin amb nosaltres per a la Gala & # 128.078; & # 127.995; # MañanaApagónGH

El Pogu & # 128.226; (@ElPogu) 27 setembre 2017