Quantcast

Així va ser dimecres de la segona jornada a la Lliga de Campions

Basilea 5-0 Benfica : Oberlin va liderar la golejada davant un Benfica desaparegut en combat. Lang, Van Wolfswinkel i Riveros van completar una nit rodona per al Basilea, que es col·loca segon del grup A després del Manchester United, amb el qual va sortir derrotat a Old Trafford per 3-0

CSKA Moscou 1-4 Manchester United : Segon triomf del conjunt dirigit per Mourinho, aquest cop davant el CSKA, liderat per l'home gol dels red devils. Romelu Lukaku va anotar un doblet, mentre que Mkhytaryan i Martial van anotar els altres dos gols. Kuchaev va marcar el gol de l'honor.

PSG 3-0 Bayern Munic : Triomf contundent del PSG al Parc dels Prínceps contra el Bayern de Munic, amb un estel·lar Neymar, que va realitzar la jugada de la jornada per assistir a Alves en el primer gol i va anotar el tercer. Cavani va fer el segon gol, passant per sobre d'un Bayern irreconeixible.

Anderlecht 0-3 Celtic Glasgow : Victòria gairebé sense dificultat per al Celtic a Bèlgica que complica molt la classificació de els belgues per a la següent ronda i qui sap, si per a l'Europa League davant el seu rival més directe.

Qarabag 1-2 Roma : els italians es col·loquen segons de grup després de la seva victòria a l'Azerbaidjan i la derrota de l'Atlètic en el Metropolità davant el Chelsea. Manolas i Dzeko van donar els gols del triomf davant un Qarabag que va marcar el primer gol de la seva història en la competició.

Atlètic 1-2 Chelsea : Derrota dura de l'equip de Simeone davant un Chelsea ben treballat i que va ser molt superior durant gran part del partit. Morata va empatar després del penal anotat per Griezmann i Batshuayi va anotar en l'últim minut el gol de la victòria. Els matalassers, tercers mentre que el Chelsea és líder amb sis.

Sporting Portugal 0-1 Barcelona : El Barça continua la seva ratxa d'equip invicte i va guanyar per la mínima a Lisboa front l'Sporting amb un gol, això sí, en pròpia porta de Coates. Els de Valverde són líders en solitari amb sis punts, mentre que la Juve i l'Sporting empaten a tres, amb Olympiacos últim amb zero.

Juventus 2-0 Olympiacos : La Vecchia Signora de rescabalar de l'amarg debut al Camp Nou i va reprendre el camí de la victòria davant un fluix Olympiacos. Gonzalo Higuaín per partida doble va ser autor dels gols de l'equip blanc-.